zhagata

Jul. 4., 2016 | 08:41 pm
No:: zhagata

IZZIŅA PAR FIZISKAS PERSONAS SODĀMĪBU

Portālā www.latvija.lv fiziskajām personām ir pieejams maksas* e-pakalpojums „Izziņas pieprasīšana par fiziskas personas sodāmību”.
Pakalpojuma ietvaros privātpersonas var saņemt izziņas no Sodu reģistra:
aktuālās datubāzes — par sodāmību, kas nav dzēsta (noņemta), kā arī ziņas par fiziskajai personai administratīvā pārkāpuma lietā piemēroto sodu, no kura izciešanas laika ir pagājis mazāk nekā gads.
arhīva datubāzes — par dzēstu (noņemtu) sodāmību, par kriminālprocesiem, kuros persona tika attaisnota, ziņas par fiziskajai personai administratīvā pārkāpuma lietā piemēroto sodu, no kura izciešanas laika ir pagājis vairāk nekā gads, izpildītiem audzinoša rakstura piespiedu līdzekļiem, medicīniska rakstura piespiedu līdzekļu piemērošanas izbeigšanu.

IZZIŅA PAR PRIVĀTPERSONAI UZLIKTAJIEM ADMINISTRATĪVAJIEM SODIEM

Otrs fiziskajām personām pieejamais maksas* e-pakalpojums ir „Izziņas pieprasīšana par privātpersonai uzliktajiem administratīvajiem sodiem”.
Pakalpojuma ietvaros privātpersonas var saņemt izziņas no Sodu reģistra:
aktuālās datubāzes — ziņas par fiziskajai personai administratīvā pārkāpuma lietā piemēroto sodu, no kura izciešanas laika ir pagājis mazāk nekā gads, par sodāmību, kas nav dzēsta (noņemta).
arhīva datubāzes — ziņas par fiziskajai personai administratīvā pārkāpuma lietā piemēroto sodu, no kura izciešanas laika ir pagājis vairāk nekā gads, izpildītiem audzinoša rakstura piespiedu līdzekļiem, medicīniska rakstura piespiedu līdzekļu piemērošanas izbeigšanu, par dzēstu (noņemtu) sodāmību, par kriminālprocesiem, kuros persona tika attaisnota.

Ieteiktu pasūtīt šīs izziņas un tad jau redzēsi, vai tas ir atsaucies uz sodāmību vai nē.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: