Jun. 13., 2016 | 01:17 pm
No:: ecna
Izprovēju - bija tiešām labi!
Tikai nedaudz pārforsēju ar fetas-krējuma attiecību, sanāca biku sāļāk kā es būtu gribējusi.
Dārzeņu sadaļā uz pannas klāt pieliku applaucētus puķkāpostus, vārītus jaunos kartupeļus, burkānu ripiņas (burkānu saldums lieliski kontrastēja) un kabača šķēlīti (visam pāri eļļas šļuka, kripatu sāls, pipari).
ā, pieliku arī svaigu timiānu zivij - iesaku!
Paldies vēlreiz par šo ieteikumu! :)
Tikai nedaudz pārforsēju ar fetas-krējuma attiecību, sanāca biku sāļāk kā es būtu gribējusi.
Dārzeņu sadaļā uz pannas klāt pieliku applaucētus puķkāpostus, vārītus jaunos kartupeļus, burkānu ripiņas (burkānu saldums lieliski kontrastēja) un kabača šķēlīti (visam pāri eļļas šļuka, kripatu sāls, pipari).
ā, pieliku arī svaigu timiānu zivij - iesaku!
Paldies vēlreiz par šo ieteikumu! :)