Mar. 15., 2016 | 01:34 am
No:: mvwjq

AP tāpēc, ka negribas uzņemties tos trīsarpus gadus. Zinot sevi, tos divus AP gadus es varētu arī nolauzt, bet bakalauru tā uzreiz veselu - nez vai. Bet ja nu sagribas, APam vienmēr var uzlikt virsū top-upu, un sanāk bakalaurs.

DTU gan ir kārdinoša vieta, bet man nav atbilstošu eksāmenu līmeņu.

Tieši kādā veidā UCN sūkā? Vislielākā sūkāšana, ko es varu iedomāties, projicējot no līdzšinējās studiju pieredzes, ir studiju kursi, kuru saturs nav savā starpā saskaņots (piemēram, kursā A tev pavirši piemin kādu nopietnu, apjomīgu tēmu un sagaida no tevis tās izpratni, bet pāris mēnešus vēlāk tev kursā B to pamatīgi apskata no pašiem pamatiem), bet, šķiet, ir īpaši jāpacenšas, lai šai ziņā ko salaistu dēlī, ja semestrī, kā jau Dānijā, vispār ir tikai 3-4-5 kursi.
Varbūt vari ieteikt, kur vēl palasīt par to, kā UCN sūkā?

Piestrādāt - ja šim ir kāda nozīme konkurences sīvuma kontekstā - ir doma mēģināt kādā veloveikalā-darbnīcā. Ja tajās vispār ir reāli dabūt darbu ar puslīdz pieredzi un taisnām rokām, bet bez neviena vārda dāniski.

"IT lietas pārsvara pa CPH" ir jāsaprot tā, ka tur ir lielākā IT izglītības iestāžu koncentrācija, vai arī tur ir koncentrējusies visa nozare kā tāda, tātad arī labākās prakses iespējas?

Nja, laikam tad lieku KEA kā pirmo prioritāti, BAAA kā otro, EAL kā trešo.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: