Mar. 14., 2016 | 06:26 pm
No:: mvwjq

IT Electronics Technology AP, elektronikas novirzienu.

Izvēle ir starp kea, ucn, baaa, eal un eadania.

Tās pēdējās divas, it īpaši pēdējā, nezinu kāpēc, vienkārši uz čuju, apskatījušam viņu lapu un izlasījušam curriculum, kaut kā liekas atstojnākas. Pirmās trīs liekas līdzīgi čotka. Varbūt kļūdos.


Vari precizēt, kādu iespēju Ārhusā ir vairāk? Sociālās dzīves un izklaides, vai ar studijām savienojama mazslodzes darba, vai potenciālo prakses vietu, vai kā cita?

Un kā izpaužas Kopenhāgenas dārgums?
Dzīvesvieta ir dārgāka un grūtāk atrodama, fakts, bet citādi? Paika supermārketos taču maksā tāpat; sabiedriskā transporta cenas neuztrauc, priekš tam ir velo, nav jau Londona kur no purvciema līdz centram simt jūdzes; nu jā, krogi dārgāki, bet nav taču uz tiem katru dienu jāiet. Vai es kaut kādus dārguma aspektus esmu palaidis garām?

Ārhusa pēc bildēm un dzirdētā šķiet tāda patīkama mēroga pilsēta. Par Odensi viedokļa nav vispār. Viborga ir reāli mazmiests, bet Ālborga/Olborga liekas tāda piemīlīga un klusa palielāka jelgava. Bet šajā viedoklī nav nekā loģiski motivēta, man tikai liekas tā kā man liekas.

Un kas vēl būtiski - nez kurās pilsētās un skolās ir lielāks austrumeiropas studentu īpatsvars. Gan jau līdzīgi, un tomēr kaut kā negribas, ka visi kursabiedri poļi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: