pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 28., 2015 | 03:14 pm
posted by: french_mime in pajautaa

Ko jūs domājat par e-cigaretēm? Ja ir mēgināts, vai nesanāk pīpēt biežāk?

UPD. Paldies visiem par viedokljiem!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

Come closer

from: [info]nefolk2
date: Okt. 28., 2015 - 10:38 pm
#

Pēc 2 nedēļām apritēs gads, kopš ļoti apmierināti lietoju praktiski tikai elektroniskās (tabakai pirmoreiz pieskāros festivālā Laba Daba, jo bezelektrības apstākļos viss bija izlādējies; pēc tam arī uz festivāliem mēdzu nopirkt kādu paciņu šādiem gadījumiem, bet ikdienā vajadzību nejūtu; pirmos mēnešus pēc pāriešanas vispār likās, ka cigaretes ir kaut kas salīdzinoši ļoti smirdīgs un nebaudāms)

Atbildēt | Diskusija


briinumcepuminjsh

from: [info]french_mime
date: Okt. 28., 2015 - 11:41 pm
#

Ja šis izklausās stulbi bear with me, tām e-cigaretēm ir kaut kāds taimeris, kas ļauj izpīpēt vienu standarta cigareti jeb vai tu vari ļuļķēt indefinitely. As in, kā tu zini cik tu izpīpē salīdzinoši?

Un vai tev nepazūd tā rituāla sajūta?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Come closer

from: [info]nefolk2
date: Okt. 29., 2015 - 07:28 am
#

Tie e-cigaretes tehniskie risinājumi var būt ļoti dažādi; pieļauju, ka ir arī tādas ar taimeriem (man ir viens mods, kas līdz sekundes simtdaļas precizitātei rāda, cik ilgi es velku konkrēto "dūmu" - diezgan nejēdzīga funkcija :)

Biežāk kūpināt sanāk noteikti (nav vairs kaut kur speciāli jāiet vai jāveic smalkas sagatavošanās darbības, piemēram, uztīšana), bet līdz ar to arī daudz mazāk - ievelc pāris reizes un nomierinies, nav jāgaida, kamēr nodeg līdz filtram, līdz ar to tas ir arī objektīvi ekonomiskāks process, jo par velti gaisā nekas neizkūp. Tā vai citādi, domāju, ka nikotīnu (+ glicerīnu) es tomēr patērēju krietni vairāk nekā smēķējot, taču nepatērēju dūmus, darvu, visu to smirdoņu un, kas nav mazsvarīgi, tik daudz laika.

Pazūd nepieciešamība aiziet uz kādu konkrētu vietu pasēdēt/pastāvēt/pastaigāt. Bet to pašu var darīt ar elektronisko cigareti. Dzīve vispār ir neverendings rituāls

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


briinumcepuminjsh

from: [info]french_mime
date: Okt. 29., 2015 - 11:51 am
#

Paldies par atbildi, will see how it goes.

Mēģināju papētīt par nikotīnu kā tādu un liekas, ka tas ir viens no mazākajiem ļaunumiem iekš analogajām cigaretēm. Piemēram šis video liek domāt, ka vaping ir daudz labāka alternatīva:

https://www.youtube.com/watch?v=YmPL0ldKoz4

Atbildēt | Iepriekšējais