Okt. 7., 2015 | 12:18 am
No:: adelise

Paldies par tik daudz ieteikumiem, re, ka cilvēki, kuri gatavo tikai sev, nav nemaz tik maz.

Aizmirsu laikam piebilst to, ka man ir kaut kāda psiholoģiska robeža pret uzsildītu/vairākkārtīgi ēdamu ēdienu. Protams, protams, nav jau tā, ka es to neēdu un mikrene tiešām reizēm ir labākais draugs, bet es kaut kā dodu priekšroku pirmreizēji gatavotam ēdienam, nevis atsildītam. Tāpēc mani ne visai sajūsmina tā ideja, ka uztaisi kaut ko un ēd vēl trīs dienas, jēj.
Turklāt, man pilnīgi zosāda uzmetās no domas vien, ka sasaldētu zupu ēstu vēl pēc divām nedēļām. :D
Bet nu tas tā, mani untumi ar kuriem tad jāsadzīvo.

Laikam jau tāda īsta zelta vidusceļa šajā jautājumā nav. Kaut kādas neērtības (piem. viens ēdiens trīs dienas no vietas) jāpiecieš.

Gatavot man patīk, šmorēt un ņemties, bet tur tā lieta, ka sevis dēļ cept, piemēram, sēņu pīrāgu, galīgi nav aršana. Bet klasika makaroni ar sieru jau arī "dedzina kuņģi". Aij. Laikam jāsaražo ātri prāvs bērnu pulciņš, lai ir kam gatavot :)

Bet pavisam noteikti gaidīšu vēl kādus ieteikumus, jo, kā rādās, neesmu vienīgā, kurai tie noder.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: