smille

Okt. 6., 2015 | 10:23 pm
No:: smille

Variants ir pārējo pa porcijām sasaldēt. Es tā mēdzu darīt ar zupām, bet amerikāņu internetos ir visai pilns ar receptēm, kuras var kautkādā stadijā sasaldēt. Amerikāņi parasti gatavo visai nedēļai vai mēnesim krājumus, bet mans variants strādātu aptuveni sekojoši - pirmdien uztaisa zupu, atstāj divas porcijas, ko ēst pirmdien un otrdien, pārējo sasaldē pa porcijām. Trešdien taisa ko citu, atkal divas porcijas atsāj, pārējo sasaldē. Pēc laika pa vidam var vilkt ārā to, kas iepriekš sasaldēts. Zupām būtisku kvalitātes kritumu pa pāris nedēļām nenovēroju, no citiem ātri pagatavojamiem ēdieniem saldējusi esmu tikai viltoto zaķi (klaipiņus, kas tikai jāieliek cepeškrāsnī) un dažreiz vistas fileju jau iepriekš sagriežu.

Vēl - putras nevāru, bet apleju, omletes, pelmeņi, puslīdz labi fishfingeri no filejas ir tādi, kas neprasa ilgu gatavošanu un dabonami mazās porcijās.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: