panacea

Sunīc

Aug. 8., 2015 | 09:46 pm
No:: panacea

Humm, es pieteicos vienā labdarības pasākumā, kur iet staidzināt vecu un/vai slimu cilvēku suņus. Nu kā reizi viens cilvēks ar suni ir pieteicies un rīt es dodos viņu satikt. Bet man te nesaprašana nedaudz:

Mana brīvprātīgo rokasgrāmata saka, ka ir labi ņemt līdzi suņu gardumus un ar tiem to suni piebarot, jo tad tas man būs draugs.


Bet vai tad tas nebūtu tā jocīgi no saimnieka puses, ka es te tagad nesu suņam kauko piebarot un es piedevām nemaz nezinu, ko tas suns ēd. Un tad pie reizes varbūt saimnieku piebarot arī, lai ir draugs? :D

Bet, labi, jautājums paliek par suni -- kā jums liekas, pirmajā tikšanās reizē man tad nest tur kaut kādus suņu cepumus?


---

UPD: Liels paldies par atbildēm! Tā arī darīju, ka līdzi paņēmu suņu cepumus, ko suņa saimniece laipni noraidīja. (Nākamais jautājums -- ko lai tagad iesāk ar paciņu liekiem suņa cepumiem, hehe?)


Pats pasākums -- tas gan ir Anglijā, bet vispār saucas The Cinnamon Trust. Tur var gan staidzināt suņus, gan ņemt suņus un kaķus un arī citus dzīvniekus uz kādu laiku uz mājām, vai arī adoptēt pa visam. Nebūtu jau arī slikti ko tādu uztaisīt arī LV, ja ir kam ir apgriezieni (man nav, es tikai eju staidzināt :) ).

Saite šeit: http://www.cinnamon.org.uk/

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: