Aug. 3., 2015 | 12:06 pm
No:: tutepataas

Taisnība tam, ko te raksta, ka horizontālas līnijas vizuāli telpu padarīs plašāku un zemāku, tomēr pie griestu augstuma 2.75m tai nevajadzētu būt problēmai. Horizontālu strīpu tapetes ir klasika, turklāt vēl arvien ļoti izplatītas, katram ražotājam būs n-tie modeļi šādu tapešu dažādās krāsu kombinācijās. Tā kā no dizaina viedokļa - noteikti nevajag baidīties, būs labi un telpa tiešām izskatīsies plašāka un vienotāka.

Tomēr, ja skatāmies no tehniskā aspekta, tad ņemt vertikālu horizontālu joslu raksta tapetes un līmēt horizontāli, turklāt pa visu telpu, nevis tikai kā fragmentāru dekoru, ir liels un, manuprāt, nevajadzīgs risks. Sākot jau vien ar līmeni - tad būtu jābūt pārliecinātam, ka gan grīdas, gan griesti ir perfekti taisni. Otra lieta ir tas, ko te raksta - ja kāda telpas siena ir garāka par tiem 3m vai, ja tā turpinās, iestiepjoties blakus telpā, es nevaru iedomāties, kā vispār šo uzdevumu paveikt puslīdz pieklājīgi, lai rezultāts neliktu vilties. Visdrīzāk jāgriež gabalos un jāstiķē, kas rezultēsies gan ar vertikālām, gan horizontālām šuvēm un atgādinās ielāpus.
Otrs iemesls ir šuves, kuras būs daudz pamanāmākas un gaismas krišanas leņķim nepateicīgākas - kā jau te rakstīts, varēs redzēt katru defektu.

P.S. Interjera dizaineres viedoklis :).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: