iokaste

Maijs. 21., 2015 | 12:01 am
No:: iokaste

man ir tādas haltūras - uztaisīt telpu. tajā ietilpst viss darbs, ko var cilvēks ar gaumi un rokām izdarīt mēneša laikā. faktiski - divu nedēļu laikā, rēķinot tiešo darbu uz vietas. bez materiāliem, kas kā minimums ir +200.
pēc kopsaucēja dizainā un noskaņā (tas ir - jābūt līdzīgām gaumēm).
pēdējā tāda bija, kurā ietilpa remonts, lai viss ir pēc instrukcijas un nekas negāžas nost. gaumīgi izkrāsoju, vienā vietā izmantojot dekoratīvo krāsošanu. vienu sienu nolīmēju ar tapetēm, kas man jau sen bija iepatikušās - ar vārdiem - te vajadzētu zeltu. noplēsu kartonu no grīdas, pielaboju dažus dēlīšus un nokrāsoju, jo grīdas dēļi nebija tik labi, lai ņemtu nost veco krāsu. uztaisīju speciāli šai telpai lampu. nomainīju durvju aplodas un ieliku durvīs krāsainus stikliņus. bet viss tā - bez pretenzijām, uz izjūtu, ar patiku un dizains mainījās procesa laikā.
pie viena nomainīju rozetes, gribējās vienu "vecā stila", bet latgalītē nebija un jaunai tāda veida noskopojās pasūtītājs. un var saprast - par mazu štruntiņu maksāt simtus neviens nekāro. + šajā redakcijā pasūtītājs arī palīdzēja klātienē ar darbu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: