suspends

Apr. 16., 2015 | 01:29 pm
No:: suspends

Cik no internetiem var noprast, pēc būtības "atrasts nav zagts" nekādi nestrādā, un pat ja viņa patiešām to būtu atradusi, tur var ierosināt lietu par to, ka viņa par to atrasto mantu nedēļas laikā nav paziņojusi policijai.

" Personai, kas atradusi citai nezināmai personai piederošu mantu, par to jāpaziņo vietējai policijai vienas nedēļas laikā no atrašanas dienas. Šo pienākumu nosaka Civillikuma trešās daļas 3. nodaļas „Lietu atrašana” 945. pants.
"
"30.maijā plkst.18.00 Valmieras autoostā 1992.gadā dzimušai jaunietei nozagti divi maisiņi, kuros atradušās dažādas mantas un drēbes 128 latu vērtībā. Policija, kas izbrauca uz notikuma vietu, netālu aizturēja 1973.gadā dzimušu Valmieras pagasta Jeru iedzīvotāju, kurš paskaidroja, ka maisiņus paņēmis, jo domājis, ka tos kāds aizmirsis. Policija atgādina, ka šādos gadījumos nedarbojas teiciens "Atrasts nav zagts" un ar to aizbildināties nav lietderīgi. Par notikušo uzsākts kriminālprocess. Tāpat atgādinām, ka gadījumā, ja tiešām atrodam svešu mantu, tā jānogādā policijā, kas izsludinās atrastās mantas meklēšanu. Jautājumus par atrasto mantu regulē Civillikums, kas ir saistošs visiem iedzīvotājiem."

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: