missalise

Mar. 27., 2015 | 08:14 am
No:: missalise

Tīri no personīgās pieredzes - Ķemeru purva takas ir baigi foršas, tik jāpaņem līdzi fotoaparāts. No vietām, kur garšīgi paēst un mierīgā noskaņā parunāt - man ļoti patīk Tokyo City (it īpaši tā, kas Vecrīgā) un Dada. Mīļākā kafejnīca - "KD", tur ir viens no labākajiem Latte Rīgā, kā arī brīnumgaršīgi mandeļu kruasāni.
Personīgi man ļoti patika Jūgendstila muzejs un pastaigas pa Rīgas kluso centru. Protams, Brīvdabas muzejs arī ir lieliska pastaigu vieta. Sestdienā var ievērtēt Kalnciema ielas tirdziņu - tur parasti valda visai latviska noskaņa.
Vēl - ja gadījumā nav iebildumi paklausīties latviešu kantrīmūziku un pat uzlaist kādu danci - Lido pagrabā dzīvajā mēdz spēlēt Dakota, Klaidonis vai Sestā jūdze (jāpaskatās Alus pagraba repertuārs Lido mājas lapā). Vēl viens variants - var aiziet uz danču klubu (esmu bijusi otrdienās uz RTU - iesaku - pozitīvas emocijas, salīdzinoši vienkārši deju soļi, kas tiek iemācīti turpat uz vietas (līdzi tik jāpaņem ūdens, jo nolēkāšanās būs ne pa jokam - http://www.folkdance.lv/ . Lai Jums abiem jaukas brīvdienas.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: