mazliet

Mar. 2., 2015 | 09:10 pm
No:: mazliet

Jā, par to iedomājos, ka ja štrāfēs, tad štrāfēs visus pēc kārtas. Teorētiski, tas būtu risināms, ja būtu zīme "P", kur ir apakšā ir papildzīme "tikai ar atļaujām nr.111", tas nozīmētu, ka parkoties var mājas iedzīvotāji, kas izņēmuši atļaujas.

Pie reizes varētu sakārtot mājas apkrtnes vidi, ejot runāt pie kādām dzirdīgām ausīm tajās blakus esošajās kojās, lai arī viņi uzstāda zīmi, ka parkošanās tikai ar atļaujām (lai prasa mēnešnaudu tāpat kā par tējkannu istabiņās - tas samazinātu to mašīnu daudzumu pie tām kojām, savādāk ir tā, ka pirmdien visi sabrauc, samet krustu šķērsu un atlikušo nedēļu braukā ar autobusu, lai pēc tam 5dien brauktu prom ar mašīnu) - zaļā mājas apkārtne ir pārvērtusies par nevīžīgu autoplaci. :(

Paldies par Taviem padomiem, aptuveni kļuva skaidrs, kas darāms. Sazināšos ar LVC un ar Namu pārvaldi un skatīšos, ko abi saka. Namu pārvaldes lapā skatos, ka viņi paši piedāvā uzmērīšanas un uzstādīšanas darbus no piesaistītajiem sadarbības partneriem - jāskatās cik tas maksā). :) Paldies par padomiem, būs par ko padomāt un padarboties. ;)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: