_re_

Mar. 2., 2015 | 08:02 pm
No:: _re_

ja pats uzņemas skaņot, tad ir jāiet uz latvijas ceļu biroju torņa ielā, līdzi vajag shēmu zīmj izvietošanai un īpašumapliecinošus dokumentus. pakalpojums bez maksas. sīkāk te:
http://lvceli.lv/lat/par_lvc/pakalpojumi/1213-saskanojums-satiksmes-organizacijas-tehnisko-lidzeklu-uzstadisanai-pie-pasvaldibu-un-citu-ipasnieku-autoceliem

ja pašam nav uzņēmības (tas tiešām nav sarežģīti, tik cik kādā plānā iezīmēt tās zīmes), tad var no kāda pirkt šo pakalpojumu. nereti piedāvā kopā ar zīmju izgatavošanu. jautājam gūglei.

zīmju izgatavotājus arī meklējam internetā. cena variē atkarībā no materiāla (ir metāla un ir speciāla finiera, ražo latvijas finieris) un no izmēra, jo standarts pieļauj 60, 70, 80, 90 cm lielas zīmes. ja zīme nav jāizvieto augstu un nav jāredz no liela attāluma (pie liela ātruma), tad liek mazās, ko parasti arī iekšpagalmos, piemājas teritorijās dara. neaizmirstam uzreiz pasūtīt arī stabus, ja tādi vajadzīgi, vai kronšteinus zīmju stiprināšanai. nu un tad uzstādīšanas process - vai pakalpojumu pērk no zīmju izgatavotājiem, ja viņi tādu piedāvā, vai arī ir savs meistars, kas to var izdarīt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: