zetinja

Feb. 9., 2015 | 09:51 am
No:: zetinja

A.

1.Atkarīgs no katla. Ir katli ar slēgtu un atvērtu degšanas kameru. Ar atvērtu degšanas kameru katls ņem gaisu no telpas, kurā atrodas, līdz ar to telpas izmēram ir jābūt lielam un ir jābūt labai ventilācijai. Slēgtu degšanas kameru katls degšanai gaisu ņem no skursteņa, līdz ar to tas var atrasties kaut vai skapī, bet tik un tā jābūt labai ventilācijai, ja nu kas. Konkrētāk jārunā ar To vīriņu, kas jums projektu rakstīs, šams nokonsultēs.

2. Nezinu, ja ir gāzes apkure, tad daudz ātrāk un efektīvāk ir ūdeni sildīt ar gāzi. Pēc specifikācijas mūsu boileri gāze piesilda 20 minūtēs, bet elektrība - 3..4 stundās. Tā ari darām.

3. Nezinu.

B. Koka un plastmasas logi skaņas caurlaidības ziņā daudz neatšķirsies. Atšķirsies kvalitatīvi un nekvalitatīvi logi. Un protams tev uz tiem logiem visu laiku jāskatās, atšķirība nav liela, bet cacīgākam cilvēkam ir. Koka noteikti būs dārgāki.

C. Ja pareizi atceros, tad par renovācijas plāna izveidi samaksāju 160 eiro. Kopā par visu. Maksāju arhitektam, kas taisīja. šams pats ari gāja nokāŗtot visus papīrus. tb Es viņam parādīju dzīvokli, iedevu ko nu tur vaig, šams man pēc pāris nedēļām atdeva gatavu un parakstītu plānu.

D. Pašu apkures sistēmu rēķini atsevišķi no gāzes. Tās ir divas nodalītas lietas. Par gāzes izmaksām tur var variēt, viens ir projekts, kuru izstrādā tev sertificēts specialists, ne paši lg, cits LG "pieslēgšanas maksa", kura vien man 500+ eiro sanāca. To viņi rēķina individuāli, katram tā var būt savādāka - atkarīgs pa lielam no adreses, kurā tu dzīvo. Trešais ir pati ievilkšana, kura atkarīga no tā, cik tuvu ir gāze, ja vilksi no ielas, tad būs lielāks vai ai , ja no mājas stūra, tad mazāks vai vai. Man no mājas stūra gāze kopā ar LG nodevām izmaksāja 2500 eiro + ~1k 20 metrus no ielas līdz mājai. kkā tā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: