Jan. 18., 2015 | 02:45 am
No:: spuldziite

Palasi par xylitol - tiek pārstrādāts neatkarīgi no insulīna, zobiem draudzīgs, mazāk kaloriju, tikpat salds, cik cukurs. Otrā puse pirms pāris gadiem cukuru izbanoja no mājām, tagad ir xylitol. Pamazām esmu atradusi arī no tā. Dažreiz sanāk norauties ar kaut kādiem saldumiem, bet nu dienas , pēc tam ir slikti, fiziski . Grūtāk iet ar nesaldajām lietām, kurās cukurs iekšā. Bet ar laiku iemanās tur nekādus kečupus vairs veikalā nepirkt n nekādus svaigos sierus ar piedevām vai šķiņķīšus.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: