Sep. 25., 2014 | 06:50 am
No:: petro

Vispār jau dzērvenes pašas ir dabīgais konservants. Vecmāte, kad rudeņos skābēja kāpostus, lai nesasmok un nesāk pūt līdz pavasarim vienmēr uz mucu piemeta kādas padsmit saujas dzērveņu. Mūsmājās dzērvenes, ar visām purva sūnu dusciņām, kuras lasot neizbēgami salasās, vienkārši aplej ar tīru ūdeni un vēsā vietā glabā svaigas līdz nākošajam rudenim. Protams, ka pirms lietošanas ir viņas jāpārlasa un jāatlasa nost bojātās, taču parasti atbirums nepārsniedz 10%.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: