Aug. 27., 2014 | 08:42 pm
No:: morraa
Paldies!
Vienreiz biju Maskavā, vietējie cienāja ar to ohkrošku, kur kvasā peldēja desas gabali, dārzeņi un vēl kaut kas neidentificējams - man būtībā reti kas negaršo, bet tas bija tas gadījums... Biešu zupa tomēr daudz labāka. :) Tāpēc negribās to jaukumu saukt par ohkrošku.
Būtībā es ir uz vientuļas salas okeāna vidū un man ir eksotiskas bietes, kartfeļ, svaigi gurķi, citrusi, olas, rīsu etiķis un krējums. Ar dillēm tā pašvakāk. Vai rīsu etiķis derēs? Vai to var pilnībā aizvietot ar citrusiem?
Jā, cik tās bietes jāvāra, starp citu? Vai jārīvē pirms vai pēc vārīšanas?
Vienreiz biju Maskavā, vietējie cienāja ar to ohkrošku, kur kvasā peldēja desas gabali, dārzeņi un vēl kaut kas neidentificējams - man būtībā reti kas negaršo, bet tas bija tas gadījums... Biešu zupa tomēr daudz labāka. :) Tāpēc negribās to jaukumu saukt par ohkrošku.
Būtībā es ir uz vientuļas salas okeāna vidū un man ir eksotiskas bietes, kartfeļ, svaigi gurķi, citrusi, olas, rīsu etiķis un krējums. Ar dillēm tā pašvakāk. Vai rīsu etiķis derēs? Vai to var pilnībā aizvietot ar citrusiem?
Jā, cik tās bietes jāvāra, starp citu? Vai jārīvē pirms vai pēc vārīšanas?