far_away

Aug. 14., 2014 | 08:57 pm
No:: far_away

ņēmu bakalaura studiju laikā, tiešām dzīvošanas izdevumiem, ne izklaidēm. bakalaura laikā no teorētiskās summas katru mēnesi atvilka procentus (ap 10-15Ls) pabeidzu bakalaurus, iestājos magīstros, visu šo studiju laiku man bija kredītbrīvdienas (ar nosacījumu, ka katru semestri nesu izziņu no skolas, ka joprojām studēju, bakalaura laikā šī informācijas apmaiņa starp skolu un banku notika automātiski). maģistra studijas pabeidzu februārī, teorētiski jāsāk atmaksāt būtu tikai pēc gada, bet es pajautāju, vai nevar sākt uzreiz, jo nauda un iespējas ir, atļāva sākt maksāt ātrāk bez kādām problēmām, piemaksām par līguma maiņām u.t.t. Man summa ir 50 eur mēnesī, atvelk no konta automātiski katru mēnesi, nekādu problēmu pagaidām nav.

draudzene tieši tāpat paņēma, bet studijas nepabeidza, bija jāsāk atmaksāt burtiski uzreiz un viņa nožēloja, ka paņēma, jo nebija ne darba, ne diploma, bet kredīts bija.

no savas puses varu piebilst, ka galvenais regulāri bankā uzjautāt, kas un kā, un nebaidīties iet runāt. tāpat viņi īpaši neziņo par to, kad jāsāk atmaksāt kredīts, es pirms pusotra gada jautāju, vai pienāks e-pasts vai vēstule vai kas tāds, viņi pateica, ka nē, pašai jāseko līdzi, kad sāks no konta ikmēnesi atskaitīt naudu. :D

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: