Aug. 13., 2014 | 11:33 pm
No:: mufs
p.s. nezinu jau,kāds ir Tavs ēdienu uztādījums, bet ja nu noder
pēdējos dārza svētkos,kad galīgi nezināju,cik būs viesu un vispār kā, bet negribēju baisi ņemties - taisīju ārkārtīgi prastus salātus, bet visiem garšoja - 1) pērļu grūbas ar kvīnoju novārītas, atdzesētas, samaisītas ar rukolu, ķiršu tomātiem un olīveļļu 2) mīdijas saceptas baltvīna mērcē - tāas aukstas un mērcē peldošas pārber pār pērļgrūbu salātiem
neprasa necik laika, un ja paliek pāri, nav žēl izmest (tas par grūbām, mīdijas nekad nav pāri palikušas)
pēdējos dārza svētkos,kad galīgi nezināju,cik būs viesu un vispār kā, bet negribēju baisi ņemties - taisīju ārkārtīgi prastus salātus, bet visiem garšoja - 1) pērļu grūbas ar kvīnoju novārītas, atdzesētas, samaisītas ar rukolu, ķiršu tomātiem un olīveļļu 2) mīdijas saceptas baltvīna mērcē - tāas aukstas un mērcē peldošas pārber pār pērļgrūbu salātiem
neprasa necik laika, un ja paliek pāri, nav žēl izmest (tas par grūbām, mīdijas nekad nav pāri palikušas)