Jul. 23., 2014 | 08:20 pm
No:: eermaniitis

problēmas ar dabīgajiem raugiem kā parasti ir visā buķetē - tu iegūsti ne tikai vīna raugu, bet arī visādas pienskābās baktērijas, kas cukurūdenī lieliski jūtās .... un te nu process uz apsteigšanu - karš tīrākajā izpausmē: savairosies vīna raugs un nokaus visus ar spirtu - savairosies kanibāli, apēdīs vīna raugu un pārvērtīs produktu par saldenu riebīgu žļurgu vai pienskābās baktērijas izmantos savu iespēju un skābā susla gatava

tāpēc ber industriālos raugus, kas ātri vien ar savu masu (tos var nopirkt un iebērt cik uziet) sataisa ordnungu tajā zupā, pat ja sulas nav sterilizētas vai termiski apstrādātas (teiksim sulu tvaicētājā)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: