Jul. 23., 2014 | 08:20 pm
No:: eermaniitis
problēmas ar dabīgajiem raugiem kā parasti ir visā buķetē - tu iegūsti ne tikai vīna raugu, bet arī visādas pienskābās baktērijas, kas cukurūdenī lieliski jūtās .... un te nu process uz apsteigšanu - karš tīrākajā izpausmē: savairosies vīna raugs un nokaus visus ar spirtu - savairosies kanibāli, apēdīs vīna raugu un pārvērtīs produktu par saldenu riebīgu žļurgu vai pienskābās baktērijas izmantos savu iespēju un skābā susla gatava
tāpēc ber industriālos raugus, kas ātri vien ar savu masu (tos var nopirkt un iebērt cik uziet) sataisa ordnungu tajā zupā, pat ja sulas nav sterilizētas vai termiski apstrādātas (teiksim sulu tvaicētājā)
tāpēc ber industriālos raugus, kas ātri vien ar savu masu (tos var nopirkt un iebērt cik uziet) sataisa ordnungu tajā zupā, pat ja sulas nav sterilizētas vai termiski apstrādātas (teiksim sulu tvaicētājā)