Jul. 23., 2014 | 04:17 pm
No:: eermaniitis

vispār jau katrā vīnā ir šie blakusprodukti ;) jo tie ir normāla metabolisma darbības blakusprodukti sākot no acetona un beidzot visādiem aldehīdiem

kas raksturīgs vīna raugam, tad viņi ir dabīgie, kas dzīvo uz dotā auga miziņas un mākslīgie

dabīgie raugi var būt ļoti labi saderēs ar dotā auga garšas buķeti, bet parasti dod vairāk blakus produktu, mazāku grādu un vairāk jūtīgi pret kanibālu-raugu invāziju, tos var iegūt sākot no atbilstošo ogu termiski neapstrādātas mizas pievienošanai sulai un/vai vīnogu ķekaru vai pat rozīņu pievienošanai

par industriālajiem raugiem (bio-efekt' ražo mūsu vidējas kvalitātes) var nopirkt veikalā - noteikti būs tolerantāks pret alkoholu - neslimos ar "izmiršanu" procesa vidū, bet jāskatās kā būs ar garšas un smaržas buķeti gatavajā produkcijā

jebkurā gadījumā - vīns tas nav tikai alkohola rūgšana, bet arī vinizācijas process ;) kad produkts iegūst savu smaržu un specifisko garšu


turbo raugi industriālie 3 dienās pārvērš 60 litru mucu cukurūdens brāgā - ar specifisku smaržu un piegaršu ;) diez vai šo gribēs kāds sev vīna glāzē sajust

bet mums cibā ir ZIN, kas taisa mājas vīnus jau kuro gadu - iesaku konsultēties

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: