Jul. 23., 2014 | 03:37 pm
No:: zale

Var noraudzēt alkoholu arī 2-3 dienās ar vīnu raugiem no veikala, ja pievieno adekvātu rauga daudzumu un tur pareizā temperatūrā. Un ir pietiekoši daudz cukura sulā. Bet vīnam vēl jānogatavojas. Jo izrūgstot rodas balkusprodukti, visādi acetaldehīdi, metanols, propanols un daudz citu. Ar tiem lēnām raugs tiek galā vēlāk, procesā ko sauc par nogatavināšanu vai otrreizējo rūgšanu.

Principā, ja gribas ātru šmigu, dažās dienās tā būs. Nebūs visai garšīga, bet var cukuru pirms lietošanas piebērt, Un komplektā nāks galvassāpes un slikta dūša no visiem blakusproduktiem. Labākam vīnam nāksies pagaidīt dažas nedēļas, daudzos gadījumos - dažus mēnešus. Principā, pirmā varianta vietā labāk sajaukt spirtu ar sulu, būs kvalitatīvāk un garšīgāk.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: