Jul. 6., 2014 | 11:52 pm
No:: eermaniitis

bet pavisam īsta uha taisās šādi

zivis tiek šķirotas 3 zortēs pēc izmēriem un garšas

1. visādi asarīši, raudiņas, sīkie līdz pirksta garumam, kopā ar vienu sīpolu tiek novārīti kamēr gaļa izjūk
tad caur drēbi tiek izkāsts viss

2. lielo zivju galvas, astes, spuras, vidējās bet neēdamās zivis kā lieli asari utt .... pirmo zivju novārījumā tiek novārīts, kamēr viss izjūk pa sastāvdaļām - domātas galvas
nokāš caur drēbi

3. liek dārzeņus un lielo zivju gaļu - pēc gatavības ēd un smērē gar vaigiem - gardi

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: