Jul. 6., 2014 | 11:44 pm
No:: eermaniitis

žaunas ņem ārā, jo rada rūgtumu - vajag ;)

un ja ir lasis, tad vajag arī papriku - ļoti labi iet kopā

laša vēderiņi dod treknumu zupai - kas par zivju zupu bez biezas tauku kārtas

labas zivju zupas pamatrecepte:
1. liek sīkās zivis, asakas, spuras, galvas, visu ko neēd un novāra, jo visam tam ir tauki
2. novāra, nokāš un izmet ārā bez žēlastības (man parasti lecskapī kādas 2-3 zivju galas)
3. tad liek ceptus burkānus, karpeļus, citas saknes, vāra kamēr mīksts
4. tad liek ēdamo zivs daļu, jo tā vārās ļoti ātri

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: