vilibaldis

Jul. 6., 2014 | 09:01 pm
No:: vilibaldis

ja īgi, no filejas zupa nekāda. labāk ņem to pašu galvu vai ir dabonama tā saucamā zupas izlase t.i. muguras asaka + aste. Neko nezinu par žaunu plēšanu, parasti sevi tā neapgrūtinu.
Aukstā ūdenī liek zivs gabalus, kad uzmet burbuli noputo. Pieliek sīpolu, burkānu, ķiploku, dilli. kādu stundiņu pavāra, nokāš, izķeksē zivi, atdala ēdamās lietas.Tā kā es vāru pa kurzemes modei pieleju treknu lauku pienu, pus uz pusi ar ūdeni. Vēlreiz uzkarsē pieliek kartupeli. Kad dārzeņi mīksti ēd gardu muti.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: