pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 10., 2014 | 07:31 pm
posted by: lavendera in pajautaa

man šodien zvanīja čalis no Bites ar piedāvājumu 6 mēneši sakaru bez maksas un pēc tam 3-4 eiro + patērētais internets.
un vakarā es ieraugu šo: http://financenet.tvnet.lv/zinas/513897-tele2_cels_mobilo_sakaru_cenas

kādas atsauksmes par Biti, ir vērts uz turieni pārvākties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

from: [info]diskurss
date: Jun. 10., 2014 - 08:26 pm
#

nu, bites serviss nav izcils, bet nav peļams. viss strādā, nekādu uzmetienu nav, un helplains, ja nu kas, ir sazvanāms un laipns. un arī visādi patīkami sīkumi - jau ļoti sen (ja ne kopš sākta gala) bezmaksas īsziņas par nesaņemtajiem zvaniem, kad bijis izslēgts telefons; vauvau klausulē, ja zvani uz tīklu, kurš nav iekļautajās bezmaksas sarunās, un īsziņa par zvana maksu; vāzes bezmaksas trafiks (nezinu gan, vai arī jauniem klientiem), utt..

teledivi vienmēr ir bijusi raksturīga starp latvijas operatoriem visuzmetējīgākā attieksme pret klientiem. pieslēgumam varbūt ne tik ļoti, bet zivij, piemēram, reiz bija viens tam laikam ļoti jēdzīgs tarifu plāns, kurš tika atcelts bez nekāda brīdinājuma - kārtējoreiz atjaunoju kā ik mēnesi, naudiņa par plāna pieslēgšanu no kredīta noņemas, a plāna ta nau!
nemaz nerunājot par to, kāds vēl šobrīd ir zivs defaultais tarifs, un ka pieslēgt normālus tarifus zivij var tikai, ja esi klients, ciktur, sešus mēnešus - vispār pizģec.

karoč, man šķiet, ka ir tā: elemtē tiem, kas grib vislabāko un ir ar mieru par premium produktu maksāt kādu kapeiku vairāk, bite normāls un uzticams produkts pārējiem, a teledivi - tiem, kuriem ir ok, ka viņus kā klientus uzskata par lohiem, un tiem, kas tiešām ir lohi alternatīvi apķērīgi cilvēki (piemēram, tie, kas arvien sazinkāpēc uzskata, ka zivs ir lēta un ka zivs bezmaksas sarunas ar citām zivīm ir kaut kāds ahujennijs piedāvājums).
hmm, triatel vēl eksistē?

Atbildēt