halina

Maijs. 10., 2014 | 08:44 am
No:: halina

Es taisu jogurta kūku.
Formas apakšu izklāju ar gatavu smilšukūku (keksu, vai var ar selgas cepu,iem, ja patīk, vai vafelēm vai cept apakšu.. )
Jogurtu (pēc iedvesmas) samaisu ar vienu paciņu saldā krējuma, pieberu kādu ogu vai sīrupu..kas nu mājāš ir.
Un to ar želantīnu. Ledusskapī iekšā.
Nesen beidzot lēju arī otro kāŗtu virsū, arī sanāca labi./
Otrajā kāŗtā bija kaut kas drusku caurspīdīgāks un kāda oga/auglis dekorācijai.

Manuprāt 1 (1 l) kārta stundas laikā bija jau pietiekoši sarecējusi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: