« previous entry | next entry »
Feb. 6., 2006 | 02:31 pm
posted by: esinja in pajautaa

1) Kuru firmu deelji, stiprinaajumi un zaabaki skaitas ok?
2) Eee, un kaa tur ar to garuma, liidz kurienei deelim jaasniedzas?
3) Cik droshi var pirkt deeli un zaabakus atsevishkji?
4) Kaada ir atshkjiriiba sievieshu un viirieshu deeljiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {58}

tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Feb. 6., 2006 - 06:48 pm
#

1) cik atminos, ja tev ir 'burton' dēlis ar 'elan' zābakiem, tad tu esi topā. vēl v ari izcelties ar skaistu zīmējumu (dēļiem)/dizainu (zābakiem), nevis brendu. nez, neinteresē īpaši brendi, ka tik nav kkāds ķīniešu ražojums. pats lietoju 'elan' dēli ar noname zābakiem, kurus (sezona jau drīz beigsies) nākamsezon nomainīšu pret jauniem 'elan' zābīšiem (visticamāk pa izmēru lielākiem). ja gribi zināt kā vēl iedala dēļus, tad varu pateikt, ka viņi tiek grupēti 'slaloma' un 'freestyle'. pie mums slaloma dēļus reti gadās redzēt kalnos, viņi atšķiras ar to, ka viens ir apaļš gals (priekša) un otrs ir taisns - kā slēpēm. arī kājas tu turi paralēli dēlim - viena priekšā, otra aiz viņas.. un dēlīc arī ir šaurs. freestyle dēļi ir tie, kurus tu ikdienā redzi uz kalna. plats ar diviem apaļiem galiem. kājas liec kā gribi, stiprinājumi rotē pa visiem 360 grādiem, ka tik kājām ērti. freestyle dēli iedalās 3 grupās - 'mīkstie', 'cietie' un tie, kas pa vidu tb 'vidējie'. nezinu kā oficiāli to sauc. atškirība ir tāda, ka cietie dēļi vairāk ir paredzēti ātrumam, bet mīkstie - trikiem. respektīvi ar cietajiem vari nesties no kalna un neuztraukties par sīkām bedrītēm, jo tev kājas īpaši nenovibrēs, bet ar mīkstajiem tu varēsi labāk lēkāt pa rampām, jo viņš elastīgāk ielocās. pašam man laikam ir tas pa vidu, bet taisos kkad mainīt uz mīksto. un jā - ja kko uzrakstīju greizi, tad labojiet, tās ir manas domas, nevis definīcijas.
2) standarta variants ir līdz zodam. jo īsāks dēlis, jo vieglāk būs mācīties griezties, jo garāks, jo labāk varēsi nesties no kalna un ieskriet lejasgala priedē.
3) cik droši var pirkt maizi un desu atsevišķi?
4) uz sieviešu dēļiem ir puķes un pokemoni, uz vīriešu skeletgalvas un pokemoni. vēl sievietēm mēdz piedāvāt vieglākus (pēc svara) dēļus, jo viņas mēdz būt vārgules.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Feb. 7., 2006 - 10:55 am
#

ak dies, tas viss ir tik sarezjgjiiti...

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]esinja
date: Feb. 7., 2006 - 10:55 am
#

Ko saki par Morrow?

Atbildēt | Iepriekšējais