pajautaa

« previous entry | next entry »
Feb. 7., 2014 | 10:36 am
posted by: _kinky_ in pajautaa

Es zinu, ka Ciba nav nekāds ārstu konsīlijs, bet tā kā pie ģimenes ārsta es tieku tikai nākamās nedēļas beigās, varbūt varat palīdzēt ar padomu, pie kāda speciālista varu griesties līdz tam. Jau labu laiku muguruas lejasdaļā pie astes kaula jutu velkošas sāpes. Tā kā šis gads pavadīts sēdošā darbā un sportots ir maz, nospriedu,ka vnk muskuiļi atslābuši un jādodas vingrot.
Vakar sāpes palika tik stipras(asas,velkošas, smeldzgas),ka nevarēju pagulēt ne uz sāniem, ne uz muguras,ne uz vēdera, grūti spert lielus soļus un sēdēt arī varu mainot pozu ik pēc 5 min. Uzsmērēju Osteogēlu un iedzēru ibumetīnu. Līdz šim nekādas problēmas ar mugurunav bijušas.

Jautājums tāds - pie kā man tādā jautājumā griesties? Pie neirologa,osteopāta, fizioterapeita? Kā lai apārstē līdz nākamajai ned.? Please help!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

taa_iznaak

from: [info]taa_iznaak
date: Feb. 7., 2014 - 10:02 pm
#

Nu, man ir kaut kas līdzīgs, iesaku sākuma tikt pie ģimenes ārsta, izrakstīs tev zāles, kuras man noņēma lielo sāpi un nedēļu vajadzēja padzert. Vienas pret iekaisumu otras muskuļu atslābināšanai. Un gan jau tevi norīkos rentgenam. Manā rentgenā viss ok, nekāda vaina. Nu man jau drīz būs divi gadi kad jūtu diskomfortu, tagad esmu norīkots uz datortomogrāfijju muguras lejasdaļai. Izgāju masāžu kursu(pēc ģ.ārsta nosūtījuma), vingroju, galīgi neesmu mazkustīgs. Un nesaprotu no kā, tas laikam nepatīkamākais.

Atbildēt