pajautaa

« previous entry | next entry »
Nov. 4., 2013 | 12:51 pm
posted by: lidot in pajautaa

kur tagad cilvēki meklē arhīvu, ja viņiem nepieciešami 4-6 gadus veci laikraksti un to pielikumi, ko var izšķirstīt, pārlasīt un šo to nokopēt?
atceros, ka pirms kādiem 6-7 gadiem kaut kur Jēkaba ielas apkaimē bija periodikas lasītava, bet pirms kāda laika pa ausu galam esmu dzirdējusi, ka viņiem tur māja sāka brukt kopā un tika runāts par pārcelšanos.

kur lai tagad iet palasīt vecās avīzes?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

i.

from: [info]liizhj
date: Nov. 4., 2013 - 01:39 pm
#

jēkaba ielā gandrīz pretī saeimai ir, un un baronielas bibliotēkā arī ir šāda tāda periodika, bet ne pārāk sena.
kopēšānai jāiegādājas speciāla kartīte ar naudas limitu, to [iegādi] gan varēja izdarīt tikai baronielā, manuprāt - nočeko, lai nesanāk veltīga skraidīšana.

Atbildēt | Diskusija


zane

from: [info]lidot
date: Nov. 4., 2013 - 01:42 pm
#

sviests. paldies, ka pabrīdināji.
tur gadījumā nedarbojās LU studenta apliecība, kurā iemaksāta kaut kāda naudiņa? nu, līdzīgi kā studenti fakultāšu bibliotēkās var kopēt un norēķināties ar studenta apliecības starpniecību.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


i.

from: [info]liizhj
date: Nov. 4., 2013 - 02:17 pm
#

bet tu uzzvani, nočeko, jo es pati arī vislaik jaucu. bet, jā, šķiet, ka jēkabielā varēja tikai papildināt. iegādāties - baronielā.
par lu studenta apliecību darbošanos pirmā dzirdēšana, saku, ka 99% nestrādā. vismaz acu priekšā stāv kaut kāda informatīvā a4 lapa, uz kuras rakstīts, ka kartes kopēšanai lūdzu iegādājieties tur un tur, papildiniet tur un tur. ne vārda par studentiem.
ak jā, un jēkabilā tur vispār ir, atvainojiet, čerez žopu tagad. par katru laikrakstu, ko gribi lasīt [jā, tev jāzina konkrēts numurs/datums], tev jāraksta iesniegums [birokrātija], un tikai tad, pret to lapiņu viņi tev izsniedz laikrakstu. baronielā ir nedaudz vieglāk, tur mutiski jāpaprasa, kas interesē [kaut vai visas 2013. gada latvijas avīzes] un visu atnesīs.

Atbildēt | Iepriekšējais


i.

from: [info]liizhj
date: Nov. 4., 2013 - 02:18 pm
#

hmm, mājaslapā saka, ka arī jēkabielā var iegādāties. ļoti jauki, būs nākuši pie prāta laikam.
http://lnb.lv/lv/kopesana-iesiesana-digitalizacija/kopesana

Atbildēt | Iepriekšējais