« previous entry | next entry »
Jan. 31., 2006 | 10:13 am
posted by: 5_l_medus in pajautaa

Diez, kāda ir sajūta pirms samaņas zaudēšanas? To var paredzēt?

Pats vēl nekad (vismaz manā apzinīgajā mūža daļā) neesmu zaudējis samaņu (ja neskaita aizmigšanu), tādēļ rodas jautājums - vai var sagatavoties samaņas zaudēšanai? Tā varētu izvairīties no nevēlamām sekām - grīdas dauzīšanu pret galvu, asu priekšmetu dzīšanas miesā, draudiem apkārtējiem...

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {39}

mākonis debesīs

from: [info]negaisiic
date: Jan. 31., 2006 - 02:32 pm
#

kad sāk just, ka paliek tā karsti, karsti un tāds kā reibonītis rodas, tad jānoliec galva uz leju cik vien var, lai smadzenēm asinis pieplūst. vislabākais ir žigli nogulties un arī pēdas plikas dabūt! tad tas viss pāriet! bet, kad ceļas augšā, tad gan tā lēnāk, lai atkal nav jākrīt!

Bet vispār, nezinu jau kā citiem, bet man ir tā, ka es tā smuki notupjos, kad zaudēju samaņu! tā vismaz dakteri pēc tam teica, ka neesot ne gāzusies, nekā!

Bet galvenais ir, kad jūt, ka nebūs lab, tad noliec galvu uz leju!

Vakar man ar šitais gandrīz piemetās, taisīju brokastis un palika tik nenormāli karsts, un galva tāda reibstoša, ka domāju, ka es tak nepaspēšu to kafiju uzliet, bet nokritīšu turpat! bet paspēju gan kafiju uzliet, gan arī līdz gultai tikt, lai atgultos un biezās zeķes no pēdām noraut! tad jau atkal viss bij lab! sen vispār nebij bijis, kopš pēdējās gripas pirms 2 gadiem!

Atbildēt