ko man tagad darīt

« previous entry | next entry »
Aug. 22., 2013 | 11:41 am
posted by: 28 in pajautaa

Mēnešiem (ja ne jau gadu), mocos ar tādu problēmu, ka ļoti kasās pakausis, kasās tā, ka tūliņ, tūliņ kokā uzrāpšos un pakāršos. Kasās apmēram dienu pēc matu izmazgāšanas, nekasās tikai tad, kad mati ir slapji un tikko kā izmazgāti.

Mati ir gari, utis man nav, matu tips - taukains. Matu šampūni ir lietoti dažādi - tādi, kurus vidējais latvietis var, protams, atļauties.

Kas tā varētu būt par problēmu? Jums tā arī ir?... Varbūt man rasā jāsāk mazgāties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

from: [info]
date: Aug. 22., 2013 - 09:03 pm
#

Man bija tāda pate problēma. Palīdzēja tas, ka samazināju šampūna koncentrāciju. Atšķaidīju šampūnu ar ūdeni (tā, ka šķidrs paliek un nav vairs krēmveida konsistence) Izrādās, ka šampūns bija pārāk spēcīgs un kairināja galvas ādu. Pēc apm 2 mēnešiem nieze pārgāja.
Tagad vēljoprojām mazgāju galvu ar šķaidītu šampūnu, bet klāt vēl pievienoju sodu un ābolu etiķi, lai stabilizētu galvas ph līmeni un nogalinātu galvas ādas sēnīti. Vari piepilināt arī ētriskās eļļas un piemēram, ķirbju sēklu eļļu, kas pārdodās maksimā. Un tas, ka neizmanto fēnu ir ļoti labi. Matiem ir jāžūst dabīgi ja vien kkur nesteidzies. Tikai NEmazgā matus pirms gulētiešanas, jo slapji mati ir daudz jūtīgāki un šķeļās pie katra kairinājuma un beržoties gar spilvenu ar slapjiem matiem tev būs daudz ielūzuši un traumēti mati.

Atbildēt