digna

Samsung Galaxy S3 mini lietošanas nianses

Aug. 14., 2013 | 02:03 pm
No:: digna

Zinu, ka daudziem ir šāds telefons, tāpēc noteikti būs kāds, kurš zinās atbildes uz šiem ar lietošanu saistītajiem jautājumiem. Es tiešām pati ar to netieku skaidrībā. Nesmejieties, šis ir mans pirmais Android telefons un man ar to iet ļoti grūti.

1. Vai tiešām nav iespējams mainīt interfeisa krāsu/stilu? Ja ir iespējams - kā? Atkal kaut kādas aplikācijas jāmeklē? Kādas?

2. Kā bilžu glabātuvē (galerijā) izveidot jaunu albumu un pārvietot bildes starp dažādiem albumiem? Es vienkārši neticu, ka tas nav iespējams, bet nekā, nekā nespēju atrast veidu, kā to izdarīt.

3. Kas un kurā vietā jāsaatzīmē, lai varētu rakstīt garu teksta ziņu, nepārvēršot to par multiziņu? Katru reizi it kā sasniedzot 1kb apjomu (un tie ir labi, ja trīs teikumi), man telefons automātiski to pārslēdz uz multiziņu, bet tas vispār nekam neder, jo ne jau visi var tās saņemt. Vai tiešām šis telefons ir debilāks par Nokia un neļauj rakstīt nosacīti garas teksta ziņas? ;( Īsziņu un multiziņu setingos nekā tāda neatrodu.

4. Vai ir kāds slepenais setingu stūrītis, kur var atzīmēt, lai lietojot kameru, bilde uztaisītos pieskaroties pie jebkuras vietas uz ekrāna, nevis tai neiedomājami neparocīgajā maliņā?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: