and_eli

Visu pa plauktiņiem :)

Aug. 15., 2013 | 04:56 pm
No:: and_eli

Ierodies UK - atrodi mājvietu, saņem kādu rēķinu uz savu vārdu, tajā adresē, vai vēstuli no HMRC - tax credit, child benefit utt, vai bankas vēstuli (viņi paši paņems to, kas viņiem der), atrodi job centre plus numuru un piesaki vizīti uz National insurance number, norādītajā datumā dodies uz job centre plus interviju ar visiem dokumentiem, vidēji pēc 2-6 nedēļām saņemsi lapu ar savu NI numuru - tagad tavas darba meklēšanas iespējas ir neierobežotas.

GP - mēs izdarījām sekojoši: izvēlējāmies tuvāko, vēlamo NHS, reģistratūrā pateicām, ka vēlamies noformēt pieteikumu pie GP, reģistratore iedeva formas, aizpildījām, izmērījām asinsspiedienu/pulsu, nosvērāmies un gatavs, iesniedzām veidllapu reģistratūrā, devāmies mājās un divu nedēļu laikā saņēmām reģistrācijas apstiprinājumu, ar NHS nummuru. Bet kamēr mums nebija GP, palīdzības saņemšana no ārsta nebija kavēta, arī bez reģistrēšanās mūs pieņēma un palīdzēja, vienkārši tas kaitēja vienīgi tikai mums pašiem, jo ikviena saslimšanas epizode ir svarīga kopējā kartotēkā:)
Pie sava GP neejam, izvēlējāmies citu GP mūsu praksē, ko uzskatām par labāku mums un piesakām vizītes tikai pie viņa:)

Dzīvesvetai ir noteicošā nozīme dzīvojot UK - apdrošināšanas (automašīnai) summas tas ietekmē, ietekmē banku attieksmi, arīdzan konta atvēršanu. Aģentūras izīrētie dzīvokļi ir pietiekoši dārgi, jārēķinās arī ar kredītvēstures pārbaudi bankā, ja Tev nav konta, tad tas neder. Tātad iesākumā atliek draugi, kas dzīvo "tīrā adresē" un vai privātie piedāvājumi, kas visticamāk būs mazliet galvas lauzēji nākotnē, un protams iespējams, ka daudz labumi ies secen, ja adrese būs "pieķengāta"...

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: