pajautaa

ogu žāvēšana

« previous entry | next entry »
Jul. 22., 2013 | 10:14 am
posted by: elina in pajautaa

Tak jau kārtīgas saimnieces smiesies par mani vēderus turēdamas, bet es tomēr pajautāšu -
iegādājos žāvējamo aparātu, 4 stāvi, viss glauni. Gribu taisīt sukādes. Ar rabarberiem viss skaidrs - sabērt ar cukuru, gaidīt, tad likt iekšā žāvēties. Bet - kā ir ar ogām - tak tur tie caurumi uz tām plātnēm lieli, viņas birs cauri! No kā tad ir nācis tas galvenais jautājums - vai drīkst uz plātnēm likt cepampapīru, lai ogas turētos savā vietā?
ierīce šitāda - http://www.sencor.eu/food-dehydrator/sfd-135e un pamācībā pieminēta ogu žāvēšana :)
Paldies par padomiem jau iepriekš :}

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Jul. 22., 2013 - 10:41 am
#

Marle ir labāk, bet marlei gaiss cauri arī iet drusku negribīgi. Atceros, ka senākos laikos bija liela starpība, vai pret kukaiņiem logā bija ielikta marle vai plastmasas siets. Ar sietu bija sajūta, ka istabā gaiss ir daudz svaigāks.

Atbildēt | Iepriekšējais