Jul. 20., 2013 | 12:10 am
No:: lotele

Savas attiecības balstām un pilnīgu atklātību, bez meliem. ja tiek pajautāts tiešs jautājums tiek dota tieša atbilde, dažkārt mīkstinot skarbumu, lai pārāk neaizvainotu, bet, kad ienācu šajā ģimenē, man puiša mamma uzreiz paskaidroja "mums te tāda apvainošanās nepastāv. mēs labāk padusmojamies, pasakam ko domājam un viss ir atkal kārtībā"

kopīgi parasti daram tik cik pa mājām. plānojam dienas gaitas, man ir nelielas problēmas ar nomāktību un krišanu melnajās dienās, kad nespēju dienām izlīst no gultas un neko negribu, neko nedaru, bet šī kopīgā dienas gaitas plānošana, ļoti palīdz, jo es zinu ko viņš konkrētā dienas posmā dara un viņš ko es daru un tas kautmazliet atsver ne-kopā pavadīto laiku.
kopīgi ejam pasēdēt kādā pabā, bet tik lai nomainītu apkārtni, lai papļāpātu kā draugi, savas kopīgās brīvdienas atzīmējam vienmēr ar kādu kopīgu aktivitāti, pat ja tas ir tikai gajiens un smuku kafejnīcu agram lančam vai vēlām brokastīm, iegrimuši iespējams viens avīzē, viens grāmatā. bet tajā pat laikā, vismaz reizi dienā (ja protams kāds no mums nav komandējumos) mēs veltam kādu skaistu apskāvienu un brīdi klusuma uz 10 min kā minimums.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: