walkire

Jul. 17., 2013 | 10:14 am
No:: walkire

Absolūti. Ja produktu skābes vai sārmi spētu ieteikmēt mūsu asins sastāvu pa tiešo - mēs jau sen būtu miruši. Organisma orgānos un audos ir sava, nemainīga vide, kuņģi - skāba, zarnās - sārmaina. Izejot caur kunģi, viss ēdiens ir skābs, caur zarnām - sārmains. Ēdiena sastāvs var izraisīt tikai vieglas urīna pH nobīdes, kam praksē ir maza nozīme. Tā ir kārtējā pseidozinātniska teorija, kas dod labsajūtu tāpēc, ka tajā vienkārši ir daudz augļu + dārzeņu, ko atbalsta arī klasiskā dietoloģija. Un asins pH, ar ko biedē šis "diētas" radītāji, satricināt ir nenormāli grūti, tas notiek tikai poe smagām patoloģijām.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: