virginia_rabbit

Maijs. 29., 2013 | 05:15 pm
No:: virginia_rabbit

es izmantoju abus divus variantus. man nebija daudz mazgājamo, jo tie bija padārgi, bet vasarā un pa māju dzīvojoties tīri labi patika uzsiet viņam tādu elpojošo. mēs lietojām Weleda sienamos autiņus un citās aukstākās sezonās arī adītās bikses.

bonuss no tā bija tas, ka katru reizi nomainot parasto autiņu jutos ietaupījusi 16 santīmus par pamperi, turklāt labi zināju, cik bieži un kādos brīžos viņš pačurā un vai pietiekami uzņem šķidrumu. arī mazs būdams, viņš nebija biežs kakātājs, tāpēc nekādu lielu ķēpāšanos ar to arī nepieredzēju.

protams, ka kaut kur ejot vai vienkārši nevaļīgos mājas brīžos un ciemiņu reizēs viņš vilka un joprojām velk pamperus. mēs lietojam Babydream, kas Drogās maksā 5 ls par ~40 gab. paku, kas man liekas ok dīls.

jau pirms gadiņa sāku sēdināt uz podiņa, aptuveni nojaušot, kad viņam ir kādas vajadzības (pēc pamošanās, piem) un mazgājamo pamperu daļu aizstāja vienkārši apenītes.

kopš tā gadiņa mums principā lielākoties 'pa lielam' ir podā. un arī pamazam, ja ir ko, tad pačurā. uz 1.5 g iestājās tāda kā krīze mēģināt nedarīt lietas podā, bet tagad 1g.9 mēn. viņš iekštelpās principā dzīvojas apenēs, bet pamperi ir pastaigām.
protams protams, joprojām gadās slapjas bikses vai iečurāt klavierēs.

bet statistiski viņam ir bijis ļoti maz izsutumu. dažreiz tikai pasmērēts befantēns, kuru iedāvināja dzemdībnamā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: