pajautaa

Maajokla jautaajums

« previous entry | next entry »
Apr. 11., 2013 | 04:24 pm
posted by: baltaa_lapsa in pajautaa

Gribu paarvaakties uz Riigu.
Cik Tu, cibin, vai kaads Tavs pazinja maksaa par dziivoklja iiri a) Riigas centraa b) mikrorajonos? Kaadi ir vislabveeliigaaki mikrorajoni, un no kuriem ieteiksiet izvairiities? Saka, ka Maskachka, piemeeram, ir urlu un noziedznieku rajons, taa ir patiesiiba vai stereotips?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

from: [info]sursurs
date: Apr. 11., 2013 - 07:53 pm
#

Nu arī mikrorajonos atsevišķās vietās nav ne vainas ne aptieku ne veikalu skaitam, turklāt ir daudz klusāks un zaļāks kā centŗā.
Man vaŗetu piemaksāt, lai apsvērtu dzīvi centrā.
Neīrēju gan - tā kā par cenām Ķengaragā neko nepateikšu, bet to, ka pa vidam starp sliedēm un Maskavas ielu ir zaļš, kluss, mierīgs, un visādie ispējamie veikali uz visām pusēm rokas stiepiena attālumā.
Plus vēl Daugavas promenāde tuvumā, kur solās iekārtot arī oficiālu peldietu drīzumā. Man no tā viedokļa, ka zaļš un foršs patika arī Imanta un Teika. Bet tie rajoni skaitās dārgāki.
Bet kā jau te minēja - primārais jāskatās kr/kā nokļūsi ikdienā, jo lai cik foršs rajons, ja Tev ikdienā paies 1,5h vienā virzienā uz darbu/skolu, tas vnk piebesīs (pamatoti pie tam).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mākonis debesīs

from: [info]negaisiic
date: Apr. 12., 2013 - 12:04 pm
#

Man persōnīgi ļoti svarīga ir tieši pati māja (vislabākais, ja tā ir pirmskara/30to gadu), augstiem griestiem, normāla izmēra telpām, nevis maziem knapuciņiem, kur bez galdiņa un 2 ķebļiem neko vairs nevar ievietot, lieliem logiem un bez kaimiņu aktivitāšu noklausīšanās iespējām (kas man ir īpaši svarīgs elements), tāpēc arī izvēlos centru, jo - galu galā, kam man īrēt dzīvokli pilsētā, ja tāpat tas ir kaut kur, kur man uz visām darbu/nedarbu aktivitātēm ir jādodas ar sabiedrisko transportu vai auto, tad labāk izvēlētos māju kādā mazāk apdzīvotā vietā.
Un vispār jau ir tā, ka katram pašam savas vēlmes, prasības un pieraduma ierosmes.

Atbildēt | Iepriekšējais