pajautaa

audiovārdnīca

« previous entry | next entry »
Mar. 28., 2013 | 02:31 pm
posted by: lavendera in pajautaa

šonedēļ esmu secinājusi, ka zelta vērta lieta daudzkājāmstaigātājiem un velobraucējiem ir audiovārdnīca mp3 formātā. Man ir angļu-latviešu,

BET vai cienījamie klātesošie nevarētu norādīt, KUR dabūt līdzīgu SPĀŅU-latviešu vai vismaz spāņu-krievu? Tādām taču vajadzētu eksistēt.

Audiāļiem, manuprāt, nav labāka veida par audiovārdnīcu, kā sabāzt vārdiņus galvā. (Tieši nevis sarunvalodas frāžu ieskaņojumu, bet vārdnīcu "vārds-pauze-tulkojums".)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

vaela

from: [info]vaela
date: Apr. 2., 2013 - 07:15 am
#

man domāt, ka spāņu-latviešu vārdnīca jebkurā formātā ir ar uguni meklējama. pat, ja ir, ļoti neprecīzi tulkojumi un/vai ierobežots vārdu krājums. ja kādam ir jebkādi labi varianti, priecāšos par norādēm.
es mācījos ar podcastiem, piemēram, http://spanishpod.com/ vismaz pirms pāris gadiem bija super, uz vienu nedēļu varēja paņemt trial versiju un ielādēt visu, ko vēlies, pirmajos līmeņos ir daudz angļu valodas, bet spāņu val. nav ķīniešu un diezgan ātri izdodas uzķert un manevrēt uz augstākiem līmeņiem, kur attiecīgi ir vairāk vai tikai spāniski. noteikti jābūt līdzīgiem variantiem.

Atbildēt