mazliet

Feb. 4., 2013 | 12:07 am
No:: mazliet

var atrakstīties, to izdarīju.
Tagad jau drīzāk azarts principa pēc. Saņēmu trešo atteikumu. Izstiepu savu pacietību nedaudz garāku - sameklēju līgumu, kuram savulaik piekritu.

Mēgināšu argumentēt ar šiem diviem punktiem, no kuriem izriet, ka es vairs neesmu Aizņēmējs un ka nesaskatu vajadzību viņiem vairs izmantot manus datus, jo turpmākus aizņēmumus nevēlos izmantot.

"Aizdevuma līgums, tā Vispārīgie un Speciālie noteikumi, darbojas un minimālais DARBĪBAS TERMIŅŠ IR līdz pilnīgai tajā noteikto saistību izpildei un IR UZSKATĀMS PAR IZPILDĪTU ar brīdi, kad Aizņēmējs ir atmaksājis Aizdevumu, samaksājis Aizdevējam Aizdevuma piešķiršanas komisiju, līgumsodus, ja tādi tikuši piemēroti, kā arī citus maksājumus, kuri Aizņēmējam jāmaksā Aizdevējam saskaņā ar Aizdevuma līgumu."

"Aizdevējam ir tiesības sniegt informāciju par Aizņēmēju Aizdevēja mātes sabiedrībai, tā valdošajai sabiedrībai un jebkurām valdošās sabiedrības atkarīgajām sabiedrībām, citiem uzņēmumiem (.....) CIKTĀL informācija ir nepieciešama tiem NODOTO FUNKCIJU VEIKŠANAI."

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: