Feb. 1., 2013 | 11:28 pm
No:: eermaniitis
ar nevienmērību bija domāts, ka tad kad gaļa sasalusi ielikta mikrenē, tad ārpuse var tikt jau piecepināta un apdedzināta, kamēr iekšpuse vēl sasalusi
esmu paturējis - tas notiek tamdēļ, ka mikrenē gaļa nebrūnē - nerodas karamelizācijas garoziņa, kas saglabā šķidrumus gaļā - arī parastajā cepeškrāsnī, pirms grūst iekšā 3 kg cepeti, ir vēlams apstaigāt ar gāzes degli apbrūninot ārpusi un tad tikai šaut cepeškrāsnī - tā panāk ka sulas paliek iekšā
esmu paturējis - tas notiek tamdēļ, ka mikrenē gaļa nebrūnē - nerodas karamelizācijas garoziņa, kas saglabā šķidrumus gaļā - arī parastajā cepeškrāsnī, pirms grūst iekšā 3 kg cepeti, ir vēlams apstaigāt ar gāzes degli apbrūninot ārpusi un tad tikai šaut cepeškrāsnī - tā panāk ka sulas paliek iekšā