Feb. 1., 2013 | 11:28 pm
No:: eermaniitis

ar nevienmērību bija domāts, ka tad kad gaļa sasalusi ielikta mikrenē, tad ārpuse var tikt jau piecepināta un apdedzināta, kamēr iekšpuse vēl sasalusi

esmu paturējis - tas notiek tamdēļ, ka mikrenē gaļa nebrūnē - nerodas karamelizācijas garoziņa, kas saglabā šķidrumus gaļā - arī parastajā cepeškrāsnī, pirms grūst iekšā 3 kg cepeti, ir vēlams apstaigāt ar gāzes degli apbrūninot ārpusi un tad tikai šaut cepeškrāsnī - tā panāk ka sulas paliek iekšā

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: