Feb. 1., 2013 | 11:24 pm
No:: tante
tu esi kādreiz gaļu ilgāk paturējis mikrenē? :)))
atklāšu tev, ka gaļa (svaiga) mikrenē nevis izjūk, bet sacietē - izdala ārā visas savas sulas un taukvielas - gaļa pārvēršas pemikānā - pābraudīts praxē, ja kas :)
atsildīšana mikrenē notiek daudz vienmērīgāk nekā uz plīts, arī ātrāk un ēdiens padaudzos gadījumos atsildīts mikren`e ir garšīgāx nekā atsildīts uz plīts katlā vai pannā :) vienīgais knifs kas jāzina atsildot paiku mikrenē ir = nevajag raut šķīvi uzreiz pēc mikrenes izslēgšanas ārā - jāpatur kādu minūti (vairāk nevajag) turpat iekšā, lai tās mikromolekulas nomierinās un sastājas pa savām vietām :)
atklāšu tev, ka gaļa (svaiga) mikrenē nevis izjūk, bet sacietē - izdala ārā visas savas sulas un taukvielas - gaļa pārvēršas pemikānā - pābraudīts praxē, ja kas :)
atsildīšana mikrenē notiek daudz vienmērīgāk nekā uz plīts, arī ātrāk un ēdiens padaudzos gadījumos atsildīts mikren`e ir garšīgāx nekā atsildīts uz plīts katlā vai pannā :) vienīgais knifs kas jāzina atsildot paiku mikrenē ir = nevajag raut šķīvi uzreiz pēc mikrenes izslēgšanas ārā - jāpatur kādu minūti (vairāk nevajag) turpat iekšā, lai tās mikromolekulas nomierinās un sastājas pa savām vietām :)