tante

Feb. 1., 2013 | 11:24 pm
No:: tante

tu esi kādreiz gaļu ilgāk paturējis mikrenē? :)))

atklāšu tev, ka gaļa (svaiga) mikrenē nevis izjūk, bet sacietē - izdala ārā visas savas sulas un taukvielas - gaļa pārvēršas pemikānā - pābraudīts praxē, ja kas :)

atsildīšana mikrenē notiek daudz vienmērīgāk nekā uz plīts, arī ātrāk un ēdiens padaudzos gadījumos atsildīts mikren`e ir garšīgāx nekā atsildīts uz plīts katlā vai pannā :) vienīgais knifs kas jāzina atsildot paiku mikrenē ir = nevajag raut šķīvi uzreiz pēc mikrenes izslēgšanas ārā - jāpatur kādu minūti (vairāk nevajag) turpat iekšā, lai tās mikromolekulas nomierinās un sastājas pa savām vietām :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: