Feb. 1., 2013 | 11:18 pm
No:: eermaniitis

mikrovilni var salīdzināt ar spēcīgu cepšanu vai vārīšanu

ilgi vārot gaļu vai dārzeni uz parastās plīts tas izjūk - gaļas muskuļu šķiedras sabrūk, kļūst īsākas, līdz var pat pilnīgi izzust - izšķīst

mikrovilnī tas notiek ātrāk, nevienmērīgāk un reizēm koncentrētāk - teiksim tamdēļ asinis nedrīkst pirms pārliešanas sildīt mikrovilnī, bet jāizmanto konvekcijas krāsns

nu kaut kā tā - visu ar prātu ;) cilvēka pienu arī tāpat kā asinis nerekomendē sildīt mikrovilnī ;)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: