Feb. 1., 2013 | 11:18 pm
No:: eermaniitis
mikrovilni var salīdzināt ar spēcīgu cepšanu vai vārīšanu
ilgi vārot gaļu vai dārzeni uz parastās plīts tas izjūk - gaļas muskuļu šķiedras sabrūk, kļūst īsākas, līdz var pat pilnīgi izzust - izšķīst
mikrovilnī tas notiek ātrāk, nevienmērīgāk un reizēm koncentrētāk - teiksim tamdēļ asinis nedrīkst pirms pārliešanas sildīt mikrovilnī, bet jāizmanto konvekcijas krāsns
nu kaut kā tā - visu ar prātu ;) cilvēka pienu arī tāpat kā asinis nerekomendē sildīt mikrovilnī ;)
ilgi vārot gaļu vai dārzeni uz parastās plīts tas izjūk - gaļas muskuļu šķiedras sabrūk, kļūst īsākas, līdz var pat pilnīgi izzust - izšķīst
mikrovilnī tas notiek ātrāk, nevienmērīgāk un reizēm koncentrētāk - teiksim tamdēļ asinis nedrīkst pirms pārliešanas sildīt mikrovilnī, bet jāizmanto konvekcijas krāsns
nu kaut kā tā - visu ar prātu ;) cilvēka pienu arī tāpat kā asinis nerekomendē sildīt mikrovilnī ;)