mazliet

Jan. 10., 2013 | 02:51 am
No:: mazliet

Iesmērē olīveļļu un uzmauc kuli galvā un ej gulēt, no rīta smērē šampūnu pa taisno iekšā (nemitrinot), izskalo un tad vēlreiz ziepē šampūnu iekšā un izskalo.
Mazgāšanu vienmēr pabeidz "izlaižot" cauri aukstu ūdeni - aukstums būs dabisks relaksants frizzīgiem matiem.

Angļu zemē no šampūniem, neko jēdzīgāku par Aussie frizz ease neesmu atradusi (visa sērija - šampūns, 3 minute repair un kondicionieri), bet jāatzīst, ka neesmu arī meklējusi. Man ir sabojāti, sabojāti mati - no balināšanas sausi, bet nevaru saņemties griezt īsus. Olīveļļa, Aussie un beigās auksts ūdens - vismaz maniem matiem liek izskatīties kaut cik pieņemami.

Vēl, ja ir luste, pamēģini palietot tos šampūnus, kas afro/mellajiem - tiem mati ir sausum sausie un lai tos dabūtu kaut kādā skatā, tur bez mega-giga-super-extra mitrināšanas un relaksantiem neiztikt.. Draudzene izmanto šampūnus tikai no afro tirgū pieejamajiem - šī staro.

Ja par taisnotājiem - esmu visādus lietojusi un ar tiem visādajiem gan jau, ka arī sabojājusi matus - sausina, jo ne riktīgas temperatūras tiem. Tagad lietoju GHD, nu nezinu, kaut kā esmu palikusi pie šī - rezultāts paliek vismaz 2-3 dienas, mati neliekas tādi "izkaltēti"
Par heat protect spreju - lietoju kaut kādu frizīgiem matiem paredzētu, tur tādi afroamerikāņi virsū uzzīmēti - tai sērijā tur gan sprejs, gan tāda kā eļļiņa priekš perfect-finish, it kā nepadara matus magus un smuki smaržo pēc melonēm. Nosaukumu gan nevaru pateikt, visa kule Anglijā stāv, lietoju, kad tur esmu, bet cik atceros, tad gan bootā gan prastākajā tesķī var nopirkt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: