zupA, protams, ir
Jan. 6., 2013 | 10:18 pm
No:: nxn
ķirbju krēmzupa.
dārzeņu buljonā (no burciņas) vāra pusgatavus burkānus, tad liek kartupeļus, kad tie pusgatavi, tad ķirbjus un ķiplokus. kad ķirbji sak jukt- visu sablenderē. es tad lieku klāt saldo krējumu un kausēto sieru. viss uz čuju un paša garšu. klāt parasti ar ķiplociņu apgrauzdētu bageti vai ceptas siera maizes.
dārzeņu buljonā (no burciņas) vāra pusgatavus burkānus, tad liek kartupeļus, kad tie pusgatavi, tad ķirbjus un ķiplokus. kad ķirbji sak jukt- visu sablenderē. es tad lieku klāt saldo krējumu un kausēto sieru. viss uz čuju un paša garšu. klāt parasti ar ķiplociņu apgrauzdētu bageti vai ceptas siera maizes.