Psihoterapeiti

« previous entry | next entry »
Dec. 16., 2012 | 06:29 pm
posted by: susanna in pajautaa

Sveiki! Vai varat, lūdzu, ieteikt labus psihoterapeitus? Un cik apmēram maksā vizīte? Vai ir kādas atsauksmes par "Skalbes" psihoterapeita konsultācijām?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

from: [info]augsne
date: Dec. 17., 2012 - 12:31 am
#

Nav tādu "labu" psihoterapeitu, ir tādi, kas konkrētajam cilvēkam der, un ir tādi, kas neder. Var gadīties, ka kāds izslavēts, dārgs terapeits vispār nespēj palīdzēt, un tāpat var gadīties, ka terapeits, kurš tikko sācis praktizēt, tevi labi jūt. Tas ir līdzīgi kā ar otru pusīti - neviens nevarēs pateikt "šis tev būs labs vīrs", svarīga ir paša sajūta, vai vari tam cilvēkam uzticēties, vai jūties ērti viņa klātbūtnē utt. Man ir izteikta vizuālā uztvere, tāpēc savu terapeitu izvēlējos "pēc sejas", pagūglēju, paskatījos dažādu terapeitu bildes un skatījos pēc sajūtas. Tāpat var apzvanīt vairākus, ja audiālā uztvere izteiktāka. Var pastaigāt uz iepazīšanās reizēm un vēlāk izvēlēties.

Cenas ir visdažādākās - es esmu dzirdējusi par visādām, sākot no Ls 10 līdz pat Ls 70 par reizi.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]susanna
date: Dec. 17., 2012 - 08:38 pm
#

Paldies par atbildi!

Man nav lielas skaidrības vispār, kā atrast kādu, kam zvanīt vai gūglēt bildes. Piemēram, šeit ir saraksts http://psihoterapija.lv/2/psihoterapeitiska-palidziba/sertificeto-psihoterapeitu-registrs/ un katram no viņiem ir kāds virziens pierakstīts. Bet kā lai es varu pati noteikt, ko man vajag?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]augsne
date: Dec. 18., 2012 - 12:52 am
#

Tajā pašā lapā ir arī virzienu apraksti - http://psihoterapija.lv/2/kas-ir-psihoterapija/psihoterapijas-virzienu-apraksts/ , pēc apraksta var izvēlēties, kas liekas, ka derētu/patiktu visvairāk.

Te - http://www.arstipsihoterapeiti.lv/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=5&cntnt01origid=51&cntnt01returnid=52&hl=lv - vispār piedāvā piemeklēt terapeitu individuāli. Man gan subjektīvi psihoterapija.lv lapa rada vairāk uzticības, jo tas ir sertificēto terapeitu saraksts. Bet tik tiešām šajā jautājumā ļoti liela nozīme ir individuālajām sajūtām un tad - kāda starpība par sertifikātiem, ja saikne veidojas tāpat.

Atbildēt | Iepriekšējais