pajautaa

Mikrofons

« previous entry | next entry »
Nov. 20., 2012 | 10:59 am
posted by: izkapts in pajautaa

Man ir laptopiņš, kurš visādi citādi labi strādā, bet nu ir uzradusies ķibele are iespraužamo mikrofonu. Built-in mikrofons strādā, bet ir aplam kluss tāpēc parasti lietoju iespraužamo. Problēma ir tāda, ka kompis atpazīst mikrofonu, bet neuztver balsi, t.i., settingos parādās iespraustais mikrofons un, ja drusku uzsit pa to ar pirkstu, to var dzirdēt, bet ne balsi. Izmēģināju divus mikrofonus. Vienu vispār nedzird, tikai bzzzz troksnis (varētu būt beigts), bet otrais neatpazīst balsi. Ir kādas idejas? Draiveri ir mēģināti gan paši jaunākie, gan atinstalēju pavisam un ļāvu kompim pašam atrast, bet nu rezultāti ir tādi, kādi ir. Liels paldies par atbildēm.
Skaistu dienu jums! :)1

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

izkapts

from: [info]izkapts
date: Nov. 20., 2012 - 11:26 am
#

Update: Nupat notestēju atkal. Balsi var dzirdēt ar strādājošo mikrofonu bet ārkārtīgi klusi salīdzinājumā ar jebkuru citu troksni. Ja es uzsitu ar pirkstu pa mikrofonu tas ir kā pērkons salīdzinājumā ar balsi. :D Windows 7 mjau!

Atbildēt


from: [info]baltie_zushi
date: Nov. 20., 2012 - 05:53 pm
#

http://www.spellquizzer.com/microphoneboost.htm
vajadzētu palīdzēt arī iebūvētajam miķim

Atbildēt


izkapts

from: [info]izkapts
date: Nov. 20., 2012 - 10:10 pm
#

Liels paldies par atbildi. Es jau paspēlējos ar to "Boost" slaideri un ir drusku labāk. :))))) Kaut gan izskatās, ka jāpērk jauns mikrofons.

Atbildēt