pajautaa

iesakiet labu loru un/vai imunologu

« previous entry | next entry »
Sep. 27., 2012 | 08:02 pm
posted by: elvira in pajautaa

Varbūt kādam no jums, cibiņi, ir bijušas problēmas ar kaklu un ir sanācis kontaktēties ar ārstiem. Iesakiet labu loru! Ir nosūtījums no ģimenes ārsta, tāpēc būtu vēlams tāds, kur šis nosūtījums arī darbotos naudu ziņā. Man ir hroniskā angīna vai kas tamlīdzīgs, bet līdz šim ir gadījies tikt arī pie tādiem loriem, kas paziņo, ka tā ir mana "īpatnība" un ar to būs vien "jāsadzīvo". Nav noslēpums, ka Latvijā (varbūt tā ir visur, nezinu) sakarīgi ārsti nav bieži sastopama parādība. Ja nu kādam ir bijusi personiska, pozitīva pieredze, iesakiet. Varbūt kādam ir bijusi darīšana ar imunologiem, iesakiet pie reizes arī to.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]orks
date: Sep. 27., 2012 - 08:26 pm
#

Man gan ne kakla, bet ausu sakarā bija darīšana ar LORiem, un patika Māra Daugule (http://www.poliklinika.lv/index.php?com=content&id=17 , strādā arī Stradiņu slimnīcā). Nezinu, kādi ir Tavi sakarīguma kritēriji, bet vismaz man smadzenes nepūderēja, apstāstīja visu, kā ir, labi sadakterēja un ieteica, kur es kā studente konkrētās vajadzīgās zāles varu nopirkt lētāk :) Un izturējās cilvēcīgi (man šis ir kritērijs, jo diemžēl ir pietiekami daudz nācies saskarties ar ārstiem, kas šo neiztur). Ja man vajadzētu atkal (tpfu, tpfu, tpfu), ietu pie viņas :)

Atbildēt


from: [info]bernards
date: Sep. 27., 2012 - 08:34 pm
#

Esmu bijis pie vairākiem otorinolaringologiem, lielākā daļa ir neprašas un/vai vienaldzīgi pret saviem pacientiem.
Varu ieteikt tiešām jauku, zinošu ārsti, kurai pārmaiņas pēc rūp savi pacienti, toties ir arī neliels mīnuss - viņa strādā Dubultos. Tā ir daktere Iveta Akere. http://dubultupoliklinika.lv/articles/show/id/71.html

Atbildēt


from: [info]lapsamaza
date: Sep. 27., 2012 - 09:19 pm
#

iesaku Dagmāru Kalvāni - viņai prakse Lāčplēša 24, telefonu google pateiks- ļoti sen biju- ar smagām deguna un ausu problēmām gan- bet- cepuri nost viņas priekšā- uzlika uz kājām ātri un efektīgi- kā arī viņa bija ārkārtīgi pretimnākoša un ieinteresēta, arī tas +, ka zāles piemeklēja rēķinoties ar pacienta finansiālajām iespējām (vēl man šķiet daudz izveseļošanās virzienā deva arī tas, ka viņa iedeva savus tel.nr- piekodinot- ja kaut kas- lai zvanu jebkurā diennakts laikā- tas deva tādu mierinošu drošibas sajūtu toreiz)

Atbildēt


from: [info]divi_g
date: Sep. 27., 2012 - 11:59 pm
#

Kādreiz Linezerā bija LORs dr.Šmits, man palīdzēja tikt vaļā no hroniskas angīnas ar pāris procedūrām. Tiesa, bija stipri gados, varbūt vairs nestrādā/ nav starp mums.

Atbildēt